INFLUENTER

Mød vores influenter

SOPHIE
GØHLER

Hvorfor har du valgt at få rettet dine tænder?
I mine midt 20’ere begyndte mine tænder at blive skæve, og mit bid ændrede sig markant. Jeg havde dagligt hovedpine og smerter i kæben, som resultat af mit skæve bid. Efter en Invisalign konsultation hos Bettersmilie, hvor vi talte om, hvordan mine tænder og mit åbne overbid gradvist ville blive mere skæve, var beslutningen om at få rettet mine tænder nem. Jeg er i dag utrolig glad for resultatet. Mine tænder og bid er helt som det skal være, smerterne er væk, og resultatet er endnu flottere, end jeg havde kunne forestille mig.

 

Hvorfor har du valgt at få rettet tænder med Invisalign hos BetterSmile?
Jeg valgte Invisalign hos BetterSmile på grund af positiv feedback fra bekendte, der tidligere har fået rettet tænder hos dem. Derudover har jeg været en tilfreds kunde hos deres tandlæger i flere år, hvilket skabte tillid. Så kombinationen af personlige anbefalinger og mine egne positive erfaringer gjorde, at beslutningen om at få mine tænder rettet med Invisalign hos Bettersmile var meget ligetil.

 

Beskriv dit forløb hos BetterSmile:
Jeg startede med at booke tid til en gratis konsultation, hvor vi talte om, hvorfor det ville være en god idé at rette mine tænder, hvorfor Invisalign er særligt smart, og hvorfor det er den bedste teknologi på markedet. Vi talte om, hvad behandlingen kunne gøre for mig og mit specifikke tilfælde. Jeg fik vist en 3D-simulation af det forventede resultat og jeg fik et estimat på, hvor lang tid hele forløbet ville tage. Cirka 4 uger efter startede jeg min behandling, hvor der bliver sat ‘attachments’ på specifikke tænder for at sikre, at bøjlen sidder godt fast. Der blev også slebet mellem nogle tænder for at skabe plads til, at de kunne rykke sig. Jeg skulle vænne mig til bøjlen i starten, men efter en måneds tid blev det en del af hverdagen og generede mig ikke længere. Jeg været til tjek cirka én gang om måneden under hele mit forløb, for at sikre, at alt er som det skal være. Det har altid været så nemt at komme i kontakt med min behandler eller receptionen, hvis jeg havde spørgsmål, og hele forløbet har været sådan en fornøjelse.

 

TINA
MARIA

Hvorfor har du valgt at få rettet dine tænder?

Jeg har valgt at få rettet tænder, fordi mine tænder så småt begyndte at rykke sig igen i årene der gik efter jeg havde fået mine togskinner af. Det har altid været en kæmpe usikkerhed og især som teenager, da jeg havde kæmpe overbid og blev mobbet. Jeg skjulte mit smil med min hånd, så for mig var det vigtigt at have det godt i min krop og smile uden at gemme mig. 

 

Hvorfor har du valgt at få rettet tænder med Invisalign hos BetterSmile? 

Jeg har flere veninder og bekendte, der har gået og går hos Bettersmile og kun hørt gode ting. Derfor var det vigtigt for mig at finde et sted, hvor jeg følte mig i trygge hænder og med høj fokus på kvalitet. Og så er det selvfølgelig en kæmpe fordel, at det ligger midt i København, når jeg tit er på farten derinde. 

 

Beskriv dit forløb hos BetterSmile.

Mit forløb hos Bettersmile har været sådan et glidende let forløb. Jeg føler mine ønsker blevet taget seriøst og at der bliver lyttet og forstået, hvor jeg ønsker resultatet skal ende. Alt kører nemt og når jeg kommer ind forbi til tjek eller afhentning af nye skinner, så er det altid en dejlig oplevelse i smukke omgivelser. 

 

MAYA
ALBERG

Hvorfor har du valgt at få rettet tænder?
Der findes utroligt få billeder af mig, hvor jeg smiler med tænder. Det er ganske enkelt fordi, at jeg ligeså længe jeg kan huske, har været utrolig ked af mit tandsæt. Jeg har ikke kunnet smile uden at være for bevidst omkring mine tænders placering. Det bedste jeg kan blive mødt af hos andre mennesker, er et dejlig varmt smil – og det smil glæder jeg mig til at give med stolthed.

Hvorfor har du valgt at få retter tænder med
Invisalign hos BetterSmile?

Da jeg var fast besluttet på, at ville have rettet mine tænder undersøgte jeg markedet og min omgangskreds – der var absolut ingen tvivl om at mit forløb skulle foregå hos BetterSmile. Resultaterne taler for sig selv!

Beskriv dit forløb hos BetterSmile:

Jeg lider af sublim tandlægeskræk, og frygter altid en tur til tandlægen. Jeg sætter kæmpe stor pris på, at jeg under forløbet bliver oplyst, forklaret og får indsigt i behandlingen på så fin en måde. Det forløber sig over x antal måneder/år med flere kontroller undervejs som sikrer det ønskede resultat og perfekte smil.

TINA
LUND

KATRINE
VEJE

Hvorfor har du valgt at få rettet tænder?

Jeg har egentlig haft et pænt smil siden jeg var helt lille og ikke haft behov for bøjle. Men i midten af 20’erne begyndte mine tænder at rykke sig indover hinanden, og det var noget jeg efterhånden lagde mere og mere mærke til, hver gang jeg kiggede mig selv i spejlet om morgenen. 

 

Hvorfor har du valgt at få retter tænder med
Invisalign hos BetterSmile?

For mig har det ikke altid været en fornøjelse at gå til tandlægen, så da jeg allerede var og er patient hos Tandlægerne på Østerbro, var det helt naturligt at vælge Invisalign hos BetterSmile. Både tilliden og trygheden har været god fra dag ét. En anden faktor var, at Invisalign-skinnerne er gennemsigtige og nærmest ikke synes. Jeg tror ikke mange af mine venner og veninder overhovedet er klar over, at jeg faktisk har haft Invisalign i en længere periode. 

 

Beskriv dit forløb hos BetterSmile:

Mit forløb hos BetterSmile har gennem hele forløbet været gnidningsfrit. Jeg har været taknemmelig for den vejledning jeg har fået, og det gav mig en tryghed, at jeg gik hos samme Invisalign-ekspert.  Selvfølgelig krævede det tilvænning, men det gik hurtigt. Resultatet var og er helt, som jeg håbede på og drømte om, så helt sikkert en klar anbefaling herfra. 

Frederikke
lykke

Lisbeth
østergaard

Hvorfor har du valgt at få rettet tænder?

Jeg har valgt at få rettet mine tænder, da de virkelig skar mig i øjnene tidligere. Mine skæve tænder var det første, jeg så i spejlet eller på billeder. Og når der er noget der irriterer en, så skal man gøre noget ved det.


Hvorfor har du valgt at få retter tænder med
Invisalign hos BetterSmile?

Jeg valgte BetterSmile, da jeg kender andre, der havde fået retter tænder her med Invisalign. Det virkede nemt og overskueligt og efter første møde var jeg solgt. Jeg følte virkelig, at jeg var i rette hænder.

 

Beskriv dit forløb hos BetterSmile:

Nu er jeg næsten færdig, og jeg har været SÅ glad for hele forløbet. Flere gange har jeg troet, at jeg var færdig, men fordi de hos BetterSmile er så professionelle, perfektionistiske og detaljeorienterede, så vil de selvfølgelig gerne have et perfekt resultat fremfor et okay resultat. Og det er godt for alle i den sidste ende. De ved bedst – det er der ingen tvivl om.

BESTIL din gratis forundersøgelse

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og finder en tid, der passer dig

BESTIL TID TIL GRATIS FORUNDERSØGELSE

Få tilsendt vores gratis brochure om Invisalign!