resultatet med invisalign

Se vores kunders smukke smil

RESULTATER

Se vores kunders smukke smil

Jeg har netop afsluttet 2,5 års Invisalign forløb ved BetterSmile. Der er altid blevet lyttet til mine ønsker. Jeg har på intet tidspunkt følt, at jeg skulle hastes igennem. Målet har kun været, at jeg var tilfreds – og det er jeg! 

Ditte

Jeg har været igennem et godt forløb med BetterSmile og Katrine, hvor der blev taget godt hånd om mig. Jeg kunne stille de spørgsmål jeg ville og kunne altid komme i kontakt med Katrine, hvis der opstod noget eller havde spørgsmål.

Mona

Jeg har følt mig i trygge hænder hele vejen igennem og oplevet at fokus konstant har været på at skabe det bedste resultat uden at gå på kompromis med noget som helst. Kan kun anbefale både Katrine og BetterSmile.

Simone

resultatet med invisalign resultatet med invisalign

Jeg er uendeligt glad for mit nye smil og ville gøre det igen. Jeg kan ikke stoppe med at smile nu – og dét gør mig glad. 

Tak!

Sigrid

Alle mine bekymringer om at få rettet tænder som voksen er blevet sat i skammekrogen. Det er smertefrit og bliver let en del af hverdagen.

Lara

Jeg ville til hver en tid vælge BetterSmile. De går ikke kun op i at det skal være kosmetisk pænt, men også at du funktionelt skal have et godt sammenbid.

Marie

BESTIL din gratis forundersøgelse

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og finder en tid, der passer dig

BESTIL din gratis forundersøgelse

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og finder en tid, der passer dig

Invisalign i København

Få tilsendt vores gratis brochure om Invisalign!