invisalign-forløbet

Din vej til drømmesmilet

FORLØBET

Din vej til drømmesmilet

din vej til drømmesmilet

Som det allerførste byder vi dig ind til en gratis og uforpligtende forundersøgelse. Formålet med denne forundersøgelse er at finde ud af om tandretning med Invisalign er den rette løsning for dig samt at forventningsafstemme dine ønsker. 

 

Til forundersøgelsen gennemgår vi, hvordan Invisalign-systemet virker og hvordan et forløb hos os ser ud. Det er vigtigt for os, at der ikke kommer nogen overraskelser for dig, når først vi er gået i gang med behandlingen. 

 

Vi kigger på dine på dine tænder for både at sikre, at Invisalign er den rette behandling for dig, men også at dit tandsæt er egnet til behandlingen.

 

Vi scanner dit tandsæt med en Invisalign-scanner, der viser en simuleret udgave af en tandretning – på den måde kan du få et realistisk billede af, hvilket resultat du kan forvente efter behandlingen. 

 

Til slut får du et skriftligt overslag med hjem med en fast pris på din behandling samt information om vores forskellige betalingsmuligheder. 

S

T

E

P

1

Gratis Invisalign-forundersøgelse

S

T

E

P

2

Konsultation

invisalign konsultation

Her samler vi materiale til at lave din personlige Invisalign-plan, som bliver udarbejdet i samarbejde med vores specialtandlæge.

 

Vi tager også røntgenbilleder for at sikre, at dine tandrødder er stærke nok til at kunne gennemgå et Invisalign-forløb.

 

Konsultationen koster 2.825 DKK, som fratrækkes din samlede pris, når behandlingen påbegyndes.

din invisalign-plan

Efter ca. 14 dage er din personlige Invisalign-plan klar og du kommer du ind og ser/godkender planen.

I planen kan du se, hvor mange skinner dit første sæt skinner består af, hvor vi vil påsætte dine attachments (små stykker plast, der sikrer, at Invisalign-skinnen kan sidde ordentligt fast på tænderne) samt hvor der skal slibes på tænderne for at gøre plads (IPR: interproximal reduction). 

Vi sender efterfølgende planen til dig, så du kan følge med i din proces hjemmefra.

Efter ca. 14 dage er dine Invisalign-skinner klar, og du kan nu komme i gang med rejsen mod dit drømmesmil. Du vil også få påsat dine attachments.

Til slut, vil du blive instrueret i, hvordan du tager skinnen af og på samt hvordan du holder dine skinner rene.

Du kommer til kontrol hos os hver 6. uge. Her sikrer vi, at dine tænder følger med, som de skal samt at der er fortsat er plads nok til alle bevægelserne.

De løbende kontroller er en vigtig del af dit forløb, da vi på denne måde sikrer den højeste kvalitet af din tandretning.

S

T

E

P

3

Din personlige Invisalign-plan

S

T

E

P

4

Vurdering af om vi har nået resultatet

dit behandlingsforløb

Når du er færdig med dine skinner kommer du ind til en større kontrol. Her ser vi på, om vi har opnået det ønskede resultat samt om både du og vi er tilfredse.

 

Da vi arbejder med biologi, når vi retter tænder, er det ikke altid, at tænderne følger med som forventet.

 

Hvis vi – sammen med dig – vurderer, at vi mangler nogle bevægelser, laver vi flere skinner til dig. Du vil få det antal skinner, det kræves for at opnå dit drømmesmil.

 

Det er kun tidshorisonten, der kan ændre sig under dit forløb og dermed aldrig prisen for din behandling. Uanset hvor mange skinner, du har behov for, er disse inkluderet i din samlede pris.

afslutning af dit invisalign-forløb

Når vi har opnået dit og vores ønskede resultat og dit drømmesmil ikke kræver flere sæt af skinner, tager vi aftryk til retentionstråde (metaltråd, der skal sikre, at dine tænder holde sin nye position) i underkæben samt i overkæben, hvis der er plads.

Efter ca. 14 dage er tråden klar, hvor den påsættes med små plastikfyldninger på de forreste 6 tænder. I mellemtiden skal du fortsætte med at bruge dine skinner, så vi sikrer, at de ikke rykker sig inden du får påsat retentionstråden. Når du har fået påsat dine metaltråde, fjerner vi alle dine attachments. Vi instruerer dig også i, hvordan du skal renholde dine tænder omkring metaltråden.

Til slut, scanner vi dine tænder til dine natskinner (vivera). Natskinnerne skal sikre – sammen med metaltrådende – at dit nye, flotte smil ikke rykker sig tilbage.

Efter ca. 14 dage er dine natskinner (vivera) klar. Du vil få dem udleveret samt instrueret i, hvordan du skal bruge dem. Derudover får du udleveret blegegel, hvis du ønsker at hjemmeblege dine tænder efter dit Invisalign-forløb.

6 måneder efter du har færdiggjort dit Invisalign-forløb kommer du ind til en afsluttende kontrol. Her sikrer vi, at dit tandsæt står rigtigt og at alt forløber, som det skal.

 

Vores vigtigste opgave er at dit drømmesmil holder for livet – derfor er det vigtigt for os at følge dig tæt gennem hele forløbet.

S

T

E

P

5

Afslutning af dit forløb

DET SIGER KUNDERNE OM OS

''Det er helt klart den bedste investering, jeg har gjort for mig selv. Jeg har altid følt mig i trygge hænder og under kyndig vejledning. Bøjlerne har aldrig medført større ubehag for mig, og på nuværende tidspunkt er jeg så vant til at gå med dem, at jeg kommer til at savne dem, når forløbet er ovre.,,

Cecilie

''Jeg ville til hver en tid vælge BetterSmile. Ikke kun fordi, at de har det sødeste og mest betænksomme personale, som holder dig i hånden fra start til slut. Men også fordi at de går op i at det ikke kun skal være kosmetisk pænt, men at du også funktionelt skal have et godt sammenbid.,,

Signe

''Jeg har i den grad kunne mærke at hele forløbet har været skræddersyet til mig præcist, og det har også gjort at jeg har fået det flotteste resultat. Jeg er meget tilfreds og kan helt klart anbefale det til alle. Tak for at øge selvtilliden og for at give mig et endnu større smil på læberne.,,

Frida

BESTIL din gratis forundersøgelse

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og finder en tid, der passer dig

BESTIL TID TIL GRATIS FORUNDERSØGELSE

Få tilsendt vores gratis brochure om Invisalign!