om os

Tandretning af højeste kvalitet

OM OS

Tandretning af højeste kvalitet

Priser og finansiering

SMIL AF HØJESTE KVALITET

Når du kommer forbi BetterSmile er du sikret en behandling af højeste kvalitet. Alle vores behandlingsplaner udarbejdes af en ortodontist – det er din sikkerhed for, at du opnår det bedste resultat kosmetisk såvel som funktionelt. På daglig basis har vi to tandlæger tilknyttet, der er uddannet hos European Masters of Aligners London. Det sikrer dig den bedste behandling og højeste kvalitet.


Vi vil aldrig påbegynde en behandling, hvis ikke vi mener, at vi kan opnå et perfekt resultat. Dette betyder også, at vi ikke kan rette dine tænder på 4 måneder – simpelthen fordi, at det ikke er realistisk, at dit bid og dit funktionelle tandsæt, kan blive rettet helt korrekt på den tid.


Hos os betaler du for resultatet, og ikke vejen til resultatet. Prisen er dermed gennemskuelig, og at dit prisoverslag dækker over ALT. Derfor bliver behandlingen aldrig dyrere end du regner med, og du slipper for ubehagelige overraskelser.

SAMARBEJDEr

Andrea
bazzucchi

Hos BetterSmile samarbejder vi med flere specialister, da vi har fokus på at tilbyde vores kunder høj faglighed og tandretning af høj kvalitet.


Vi har blandt andet et samarbejde med ortodontist, Andrea Bazzucchi. Andrea er specialtandlæge og har arbejdet med Invisalign siden 1997, hvorfor han kender produktet utrolig godt.


Andrea udarbejder alle vores behandlingsplaner for vores kunder for at sikre den høje kvalitet. Derudover bruger vi Andrea til faglig sparring i hverdagen. Andrea hjælper os også med at vurdere alle cases, så vi er sikre på, at vi kun sætter patienter igang, hvor vi kan ende med det bedste resultat. Det vigtigste for os er, at vores kunder altid får det bedst mulige resultat af behandlingen.


Udover at være BetterSmiles faglige rygrad, er Andrea Invisalign trainer for hele Europa.

mød vores behandlere

invisalign-behandler

Søren Sehested

Virksomhedsansvarlig tandlæge

invisalign-behandler

Katrine stru

ledende invisalign-tandplejer

mie riis

invisalign-TANDPLEJER

invisalign-behandler

camilla christophersen

invisalign-TANDPLEJER

Lærke louise jakobsen

invisalign-TANDPLEJER

vores klinikker

Klinikken holder til i en historisk villa på Strandvejen, hvor du med det samme vil føle dig velkommen og tryg i vores smukke omgivelser. Vi brænder for at give dig en helt særlig oplevelse – hver gang.


Med en beliggenhed tæt på Hellerup er klinikken centralt placeret – og tager imod patienter fra hele København og Sjælland. Der tilbydes gode parkeringsforhold, bus 1A stopper 2 meter fra døren og det er kun en kort gå-tur fra Svanemøllen St.

 

Strandvejen 32D | 2100 København Ø | 88 16 96 96 | info@tpobro.dk | tpobro.dk

Tandlægerne på

østerbro

Tandlægerne ved

storke

springvandet

Tandlægerne ved

STORKESPRINGVANDET

Tandlægerne ved Storkespringvandet er vores nyeste klinik. Klinikken er placeret i Illum i Indre København. På klinikken har vi markedets nyeste udstyr og alle detaljer er fokuseret på, at dit besøg ikke skal minde om en klassisk tandlæge.

 

Mens du venter på din behandler, kan du sidde og nyde den smukke udsigt til Storkespringvandet og Strøgets pulserende liv. Med en central placering blot 60 meter fra Gl. Strand Metro – og 700 meter fra Nørreport Station og Kgs. Nytorv, er det let at komme til os med offentlig transport.

 

Østergade 52 | 1100 København K | 69 89 61 69 | info@tvstork.dk | tvstork.dk

I den gamle kongelige porcelænsvilla, byder vi vores patienter velkommen med varme, omsorg og en unik oplevelse. Vi er vi yderst opmærksomme på, hvor svært det kan være at lægge sig i tandlægestolen.

 

Vi har stor erfaring med at håndtere patienter med tandlægeskræk, og vi har nogle af de allerbedste behandlere tilknyttet klinikken. Klinikken ligger kun en kort gå-tur fra Frederiksberg Metro og bus 9A og 4A.

 

Smallegade 45 | 2000 Frederiksberg | 38 87 99 19 | info@tpfrb.dk | tpfrb.dk

Tandlægerne på

Frederiksberg

Få tilsendt vores gratis brochure om Invisalign!