Invisalign-forundersøgelse

Gratis og uforpligtende forundersøgelse

BETTERSMILE

Altid gratis forundersøgelse

Til din forundersøgelse

Til din forundersøgelse skal vi finde ud af om tandretning med Invisalign er den rigtige løsning for dig og dit smil. Forundersøgelsen bruges ligeledes til at afgøre, om vi hos BetterSmile er et godt match til at hjælpe dig med at opnå det.

 

Du vil få en masse information – det er nemlig vigtigt for os, at der ikke er nogen overraskelser, hvis du går ind i et forløb hos os. Du vil få information om, hvordan Invisalign-systemet virker og hvor lang tid din behandling ca. vil tage. Desuden vil vi informere dig om prisen for behandlingen samt hvordan vi fastholder tænderne, når du er færdig med skinnerne.

 

Vi kigger på dine tænder og vurdere om Invisalign er den rette løsning for dig i forhold til dit ønskede resultat. Hvis vi vurderer, at Invisalign ikke er den rette behandling for dig, vil vi, i det omfang der er muligt, henvise dig videre til de rette specialister.

 

Vi laver også en 3D-scanning af dit tandsæt. 3D-scanningen viser dig en simuleret udgave af dit nye smil. Herigennem får du en klar fornemmelse af, hvilket resultat, du kan forvente.

 

Sidst, vil du modtage et skriftligt overslag med din pris.

Efter din forundersøgelse

Efter din forundersøgelse sender vi dig al informationen, du har modtaget, på mail. Dette gør vi for at skabe overblik over, hvad vi har talt om til forundersøgelsen, hvad det videre forløb. Derudover gør vi det for at sikre, at vi har været grundige nok i vores gennemgang.

Så har du al den fornødne information lige ved hånden, når du går hjem og overveje, hvorvidt du vil påbegynde rejsen mod dit drømmesmil. Det er vigtigt, at du tænker det hele godt igennem, da en Invisalign-behandling er en stor investering. Ikke kun økonomisk, men også en investering i dig selv og dit drømmesmil.

Efter 14 dages betænkningstid vil vi ringe dig op for at høre, hvad du har besluttet.

I mellemtiden står vi altid parat til at besvare eventuelle spørgsmål – både på mail og på telefon. Det er vigtigt for os, at du føler dig godt klædt på til at træffe den rigtige beslutning for dig og dit nye smil.

Du kan også høre vores ledende Invisalign-ekspert, Katrine, fortælle om forundersøgelsen i en video her.

Hør Katrine fortælle
om forundersøgelsen

BESTIL TID TIL GRATIS FORUNDERSØGELSE

BESTIL din gratis forundersøgelse

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og finder en tid, der passer dig

Få tilsendt vores gratis brochure om Invisalign!