Kvalitet i smukke omgivelser

Fælles for vores klinikker er, at kvaliteten skal være i absolut højsædet,
at du skal føle dig godt tilpas og at vi leverer den højeste faglighed!

Kvalitet i smukke omgivelser

Fælles for vores klinikker er, at kvaliteten skal være i absolut højsædet, at du skal føle dig godt tilpas og at vi leverer den højeste faglighed!

Vores klinikker i København har eksperter i både Invisalign og andre tandlæge-specialer.

Vores klinikker; Tandlægerne ved Storkespringvandet, Tandlægerne På Østerbro & Tandlægerne på Frederiksberg, er tre store klinikker, som har mulighed for at have både de rette eksperter og specialister, samt markedets mest moderne udstyr.

Menneskerne bag

Det kræver mere end bare den rette uddannelse, at blive vores kollega. Vi går op i, at vi skal være de bedste og have kollegaer som konstant stræber mod at blive bedre.

Moderne udstyr

Vi sætter en store ære i, at have det mest moderne udstyr og dermed også kunne hjælpe patienterne bedre! Fordi vi driver tre af Københavns største tandlæge-klinikker, er det muligt for os, at have råd til markedets bedste og mest moderne udstyr!

Tandlægeskræk

Vi har stort fokus på tandlægeskræk og hjælper vores patienter ekstra meget, hvis de har behov for det.

Tal med os om dit forhold til tandlæger og lad os sammen finde en løsning.

Vores klinikker.

Bag BetterSmile står tre af Københavns største tandlægeklinikker. Vi er 100+ tandlæger, klinikassistenter, tandplejere, specialtandlæger, sterilassistenter m.m.

Vi går alle op i kvalitet og at vores arbejde skal give patienterne en fantastisk oplevelse. Du er naturligvis velkommen til at få lavet Invisalign hos os samtidig med at du beholder din normale tandlæge til de almindelige årlige eftersyn.


Tandlægerne på Østerbro

Tandlægerne på Østerbro er blandt de billigste i København, på trods af at vi benytter de bedste materialer og udstyr, som findes på markedet. Klinikken er beliggende på Strandvejen, tæt på Hellerup – og tager imod patienter fra hele København og Sjælland. Vi har gode parkeringsforhold, bus 1A stopper 2 meter fra døren og det er kun en kort gå-tur fra Svanemøllen St.

Kontakt

Strandvejen 32D
2100 København Ø
88 16 96 96
[email protected]
www.tpobro.dk

Find åbningstider

Tandlægerne på Frederiksberg

Hos Tandlægerne på Frederiksberg er vi yderst opmærksomme på, hvor svært det kan være at lægge sig i tandlægestolen. En væsentlig faktor, der kan medvirke til at gøre tandlægebesøget til en god oplevelse, er at vide at behandlingen kan foregå helt uden smerter. Vi er kun en kort gå-tur fra Frederiksberg Metro og bus 9A og 4A.

Kontakt

Smallegade 45
2000 Frederiksberg
38 87 99 19
[email protected]
www.tpfrb.dk

Find åbningstider

Tandlægerne ved Storkespringvandet

Tandlægerne ved Storkespringvandet er en helt ny og eksklusiv klinik i ILLUM i centrum af København. Du finder det nyeste udstyr på klinikken og alle detaljer er fokuseret på at du får et godt besøg der ikke minder om en klassisk tandlæge. Med en central placering blot 60 meter fra Gl. Strand Metro – og 700 meter fra Nørreport Station og Kgs. Nytorv, er det let at komme til os med offentlig transport.

Mere end bare Invisalign!

Vi har et specialiseret Invisalign-team, men de er aldrig alene om at kunne hjælpe dig.

Vores klinikker summer af ekspertise og hvis der viser sig at være behov for det, så har vi tandlæger, tandkirurg, tandplejere og resten af det nødvendige setup, til at hjælpe dig med alt dine tænder har behov for.

God service er vores DNA

Ethvert besøg hos tandlægen skal være en god oplevelse. Derfor har vi også prioriteret de fysiske rammer – bl.a. med god kaffe og the, mens du venter – og naturligvis nye blade og magasiner.

Vi sætter en ære i at forklare dig behandlingen.
Derfor har vi sat skærme op, så du kan følge med,
og så tandlægen undervejs kan vise og forklare dig behandlingen.

Vores Invisalign-team

Vi er 100+ tandlæger, klinikassistenter, tandplejere, specialtandlæger, tandkirurg sterilassistenter m.m.

Som Invisalign-patient møder du vores dedikerede Invisalign-team og får tilknyttet din egen faste specialist gennem hele forløbet.

Søren Sehested

Ansvarshavende tandlæge

Camilla Christoffersen

Invisalign-ekspert

Katrine Stru

Ledende Invisalign-ekspert

Maryam Ahmed

Invisalign-ekspert

Sofie Pil Madsen

Invisalign-ekspert

Maja Hjorth

Invisalign-ekspert

Anne Mette Søgaard

Invisalign-ekspert

Kom med indenfor på vores klinik i Illum:

Hvorfor vælge os?

En meget vigtig filosofi vi har i vores klinikker er at være blandt de billigste tandlæger i København, men samtidig at kunne give dig en behandling, hvor kun de bedste materialer og udstyr der findes på markedet, benyttes. Det er vigtigt for os, at alt spiller sammen, lige fra behandlingen, efterfølgende opfølgninger, regnskabet og økonomien, samt det unikke forløb alle patienter skal igennem. Fordi vi har fået det til at spille perfekt sammen, kan vi holde priserne nede og kvalitet helt i top.

Klinikkens personale er alle – uden undtagelse – blevet nøje håndplukket. Ligeledes har alle skullet bevise deres faglige dygtighed og ikke mindst medmenneskelige kunnen, førend de har kunnet få lov at blive en del af klinikkerne.

Behandling på både Frederiksberg, Østerbro og Indre By

Vores tre store klinikker er lette at komme til. Metro, bus, tog, bil – eller naturligvis cyklen. Det skal være let at komme til os, så du vælger selvfølgelig den klinik, der passer til dig og din bopæl eller arbejdsplads.

5 stjerner på Trustpilot og Google!

Vores klinikker har mange hundrede anmeldelser på Trustpilot, Facebook og Google – og samlet set er vi blandt de bedst bedømte i Danmark

Fordelen ved, at have eget udstyr!

Den absolut væsentligste fordel – i vores optik – er at vi kan garantere kvaliteten og en 100% steril proces, gennem hele forløbet.

At det så samtidig går hurtigere og bliver billigere (for dig) er en dejlig bonus.

Brug for en rundvisning?

Når du kommer som ny patient, kan det være svært at vurdere kvaliteten. Derfor tilbyder vi dig gerne en lille rundvisning på klinikken hvor vi fortæller om vores udstyr, processer og hvad vi gør for at kvaliteten altid er 100% i top.

Det vigtigste for os er, at du føler dig helt tryg og er sikker på, at vi tager os godt af dig!

Vores klinikkker

Tandlægerne ved Storkespringvandet
Østergade 52, 1100 København
69 89 61 69
[email protected]
www.tvstork.dk

Tandlægerne på Frederiksberg
Smallegade 45, 2000 Frederiksberg
38 87 99 19
[email protected]
www.tpfrb.dk

Tandlægerne på Østerbro
Strandvejen 32D, 2100 København Ø
88 16 96 96
[email protected]
www.tpobro.dk

Få tilsendt vores gratis brochure om Invisalign!

Vi har samlet alt den nødvendige viden, i en overskuelig brochure,
som vi rigtig gerne vil sende dig på email.

Gratis brochure

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.