Kvalitet i smukke omgivelser

Fælles for vores klinikker er, at kvaliteten skal være i absolut højsædet,
at du skal føle dig godt tilpas og at vi leverer den højeste faglighed!

Kvalitet i smukke omgivelser

Fælles for vores klinikker er, at kvaliteten skal være i absolut højsædet, at du skal føle dig godt tilpas og at vi leverer den højeste faglighed!

Vores klinikker i København har eksperter i både Invisalign og andre tandlæge-specialer.

Vores klinikker; Tandlægerne ved Storkespringvandet, Tandlægerne På Østerbro & Tandlægerne på Frederiksberg, er tre store klinikker, som har mulighed for at have både de rette eksperter og specialister, samt markedets mest moderne udstyr.

Menneskerne bag

Det kræver mere end bare den rette uddannelse, at blive vores kollega. Vi går op i, at vi skal være de bedste og have kollegaer som konstant stræber mod at blive bedre

Moderne udstyr

Vi sætter en store ære i, at have det mest moderne udstyr og dermed også kunne hjælpe patienterne bedre!

Fordi vi driver to af Københavns største tandlæge-klinikker, er det muligt for os, at have råd til markedets bedste og mest moderne udstyr!

Tandlægeskræk

Vi har stort fokus på tandlægeskræk og hjælper vores patienter ekstra meget, hvis de har behov for det.

Tal med os om dit forhold til tandlæger og lad os sammen finde løsningen

Vores klinikker.

Bag BetterSmile står 3 af Københavns største tandlægeklinikker. Vi er 100+ tandlæger, klinikassistenter, tandplejere, specialtandlæger, sterilassistenter m.m.

Vi går alle op i kvalitet og at vores arbejde skal give patienterne en fantastisk oplevelse. Du er naturligvis velkommen til at få lavet Invisalign hos os, samtidig med at du beholder din normale tandlæge til de almindelige årlige eftersyn.

Tandlægerne på Østerbro

Tandlægerne på Østerbro er blandt de billigste i København, på trods af at vi benytter de bedste materialer og udstyr, som findes på markedet. Klinikken er beliggende på Strandvejen, tæt på Hellerup – og tager imod patienter fra hele København og Sjælland.

Vi har gode parkeringsforhold, bus 1A stopper 2 meter fra døren og det er kun en kort gå-tur fra Svanemøllen St.

Tandlægerne på Frederiksberg

Hos Tandlægerne på Frederiksberg er vi yderst opmærksomme på, hvor svært det kan være at lægge sig i tandlægestolen. En væsentlig faktor der kan medvirke til at gøre tandlægebesøget til en god oplevelse, er at vide at behandlingen kan foregå helt uden smerter.

Vi har netop udvidet med 25 nye kollegaer, så var har mulighed for at tage dig ind helt uden ventetid.

Der er 2 timers gratis parkering på gaden og vi er kun en kort gå-tur Frederiksberg Metro og bus 9A og 4A.

Tandlægerne ved Storkespringvandet

Tandlægerne ved Storkespringvandet er en helt ny og eksklusiv klinik i ILLUM i centrum af København. Du finder det nyeste udstyr på klinikken og alle detaljer er fokuseret på at du får et godt besøg der ikke minder om en klassisk tandlæge

Med en central placering blot 60 meter fra Gl. Strand Metro – og – 700 meter fra Nørreport Station og Kgs. Nytorv, er det let at komme til os med offentlig transport.

Mere end bare Invisalign!

Vi har et specialiseret Invisalign-team, men de er aldrig alene om at kunne hjælpe dig.

Begge vores klinikker summer af ekspertise og hvis der viser sig at være behov for det, så har vi tandlæger, tandkirurg, tandplejere og resten af det nødvendige setup, til at hjælpe dig med alt dine tænder har behov for.

God service er vores DNA

Ethvert besøg hos tandlægen skal være en god oplevelse. Derfor har vi også prioriteret de fysiske rammer – bl.a. med god kaffe og the, mens du venter – og naturligvis nye blade og magasiner.

Hvert klinikrum er udstyret med Sonos-anlæg, hvor du kan få lov at få din egen musik på og vi har store skærme hvor tandlægen let kan vise dig hvad han er i gang med at lave i munden på dig.

Vores Invisalign-team

Vi er 100+ tandlæger, klinikassistenter, tandplejere, specialtandlæger, tandkirurg sterilassistenter m.m.

Som Invisalign-patient møder du vores dedikerede Invisalign-team og får tilknyttet din egen faste specialist gennem hele forløbet.

Søren Sehested

Ledende tandlæge

Trine

Ledende klinikassistent med speciale i Invisalign

Katrine Stru

Ledende Invisalign-specialist

Naja Johansen

Invisalign-specialist og tandplejer

Mia Lykke Holm

Invisalign-specialist

Benjamin Nyborg

Tandlæge

Patrick Henriksen

Invisalign-specialist og ledende tandplejer

Kom med indenfor på vores klinik på Østerbro:

Hvorfor benytte os?

En meget vigtig filosofi vi har i vores klinikker er, at være blandt de billigste tandlæger i København, men samtidig at kunne give dig en behandling, hvor kun de bedste materialer og udstyr der findes på markedet benyttes.

Klinikkens personale er alle, uden undtagelse, blevet nøje håndplukket. Ligeledes har alle skullet bevise deres faglige dygtighed og ikke mindst medmenneskelige kunnen, førend de har kunnet få lov at blive en del af klinikkerne.

Behandling på både Frederiksberg og Østerbro

Vores to store klinikker er lette at komme til. Metro, bus, tog, bil – eller naturligvis cyklen. Det skal være let at komme til os, så du vælger selvfølgelig den klinik der passer til dig og din bopæl eller arbejdsplads.

5 stjerner på Trustpilot og Google!

Begge vores klinikker har mange hundrede anmeldelser på Trustpilot, Facebook og Google – og samlet set er vi blandt de bedst bedømte i Danmark

Fordelen ved, at have eget udstyr!

Den absolut væsentligste fordel – i vores optik – er at vi kan garantere kvaliteten og en 100% steril proces, gennem hele forløbet.

At det så samtidig går hurtigere og bliver billigere (for dig) er en dejlig bonus.

Brug for en rundvisning?

Når du kommer som ny patient, kan det være svært at vurdere kvaliteten. Derfor tilbyder vi dig gerne en lille rundvisning på klinikken hvor vi fortæller om vores udstyr, processer og hvad vi gør for at kvaliteten altid er 100% i top.

Det vigtigste for os er, at du føler dig helt tryg og er sikker på, at vi tager os godt af dig!

Få tilsendt vores gratis brochure om Invisalign!

Vi har samlet alt den nødvendige viden, i en overskuelig brochure
som vi rigtig gerne vil sende dig på email.

Få tilsendt vores gratis brochure om Invisalign!

Vi har samlet alt den nødvendige viden, i en overskuelig brochure som vi rigtig gerne vil sende dig på email.