Bestil tid
Vælg en side

Kvalitet i smukke omgivelser

Kvalitet i smukke omgivelser

Fælles for vores klinikker er, at kvaliteten skal være i absolut højsædet, at du skal føle dig godt tilpas og at vi leverer den højeste faglighed!

Vores klinikker i København har eksperter i både Invisalign og andre tandlæge-specialer.

Vores klinikker; Tandlægerne ved Storkespringvandet, Tandlægerne På Østerbro & Tandlægerne på Frederiksberg, er tre store klinikker, som har mulighed for at have både de rette eksperter og specialister, samt markedets mest moderne udstyr.

Menneskerne bag

Det kræver mere end bare den rette uddannelse, at blive vores kollega. Vi går op i, at vi skal være de bedste og have kollegaer som konstant stræber mod at blive bedre.

Moderne udstyr

Vi sætter en store ære i, at have det mest moderne udstyr og dermed også kunne hjælpe patienterne bedre! Fordi vi driver tre af Københavns største tandlæge-klinikker, er det muligt for os, at have råd til markedets bedste og mest moderne udstyr!

Tandlægeskræk

Vi har stort fokus på tandlægeskræk og hjælper vores patienter ekstra meget, hvis de har behov for det.

Tal med os om dit forhold til tandlæger og lad os sammen finde en løsning.

Hvorfor vælge os?

Hos os er du sikret en behandling af højeste kvalitet. Alle vores behandlingsplaner udarbejdes af en ortodontist – det er din sikkerhed for, at du opnår det bedste resultat kosmetisk såvel som funktionelt. På daglig basis har vi to tandlæger tilknyttet, der er uddannet hos European Masters of Aligners London. Det sikrer dig den bedste behandling og højeste kvalitet.

Vi vil aldrig påbegynde en behandling, hvis ikke vi mener, at vi kan opnå et perfekt resultat. Det betyder også, at vi ikke kan rette dine tænder på 4 måneder – simpelthen fordi, at det ikke er realistisk, at dit bid og dit funktionelle tandsæt, kan blive rettet helt korrekt på den tid.

Hos os betaler du for resultatet, og ikke vejen til resultatet. Det betyder, at prisen er gennemskuelig, og at dit prisoverslag dækker over ALT. Derfor bliver behandlingen aldrig dyrere end du regner med, og du slipper for ubehagelige overraskelser.

Vores klinikker.

Bag BetterSmile står tre af Københavns største tandlægeklinikker. Vi er 100+ tandlæger, klinikassistenter, tandplejere, specialtandlæger, sterilassistenter m.m.

Vi går alle op i kvalitet og at vores arbejde skal give patienterne en fantastisk oplevelse. Du er naturligvis velkommen til at få lavet Invisalign hos os samtidig med at du beholder din normale tandlæge til de almindelige årlige eftersyn.


Tandlægerne på Østerbro

Klinikken holder til i en historisk villa på Strandvejen, hvor du med det samme vil føle dig velkommen og tryg i vores smukke omgivelser. Vi brænder for at give dig en helt særlig oplevelse – hver gang. Klinikken er beliggende på tæt på Hellerup – og tager imod patienter fra hele København og Sjælland. Vi har gode parkeringsforhold, bus 1A stopper 2 meter fra døren og det er kun en kort gå-tur fra Svanemøllen St.

Kontakt

Strandvejen 32D
2100 København Ø
88 16 96 96
info@tpobro.dk
www.tpobro.dk

Find åbningstider

Tandlægerne på Frederiksberg

I den gamle kongelige porcelænsvilla, byder vi vores patienter velkommen med varme, omsorg og en unik oplevelse. På klinikken er vi yderst opmærksomme på, hvor svært det kan være at lægge sig i tandlægestolen. Vi har stor erfaring med at håndtere patienter med tandlægeskræk, og vi har nogle af de allerbedste behandlere tilknyttet klinikken. Vi er kun en kort
gå-tur fra Frederiksberg Metro og bus 9A og 4A.

Kontakt

Smallegade 45
2000 Frederiksberg
38 87 99 19
info@tpfrb.dk
www.tpfrb.dk

Find åbningstider

Tandlægerne ved Storkespringvandet

Tandlægerne ved Storkespringvandet er vores nyeste klinik. Klinikken er placeret i Illum i Indre København. På klinikken har vi markedets nyeste udstyr og alle detaljer er fokuseret på, at dit besøg ikke skal minde om en klassisk tandlæge. Mens du venter på din behandler, kan du sidde og nyde den smukke udsigt til Storkespringvandet og Strøgets pulserende liv. Med en central placering blot 60 meter fra Gl. Strand Metro – og 700 meter fra Nørreport Station og Kgs. Nytorv, er det let at komme til os med offentlig transport.

invisalign

Mere end bare Invisalign!

Vi har et specialiseret Invisalign-team, men de er aldrig alene om at kunne hjælpe dig.

Vores klinikker summer af ekspertise og hvis der viser sig at være behov for det, så har vi tandlæger, tandkirurg, tandplejere og resten af det nødvendige setup, til at hjælpe dig med alt dine tænder har behov for.

God service er vores DNA

Ethvert besøg hos tandlægen skal være en god oplevelse. Derfor har vi også prioriteret de fysiske rammer – bl.a. med god kaffe og the, mens du venter – og naturligvis nye blade og magasiner.

Vi sætter en ære i at forklare dig behandlingen.
Derfor har vi sat skærme op, så du kan følge med,
og så tandlægen undervejs kan vise og forklare dig behandlingen.

Vores Invisalign-team

Vi er 100+ tandlæger, klinikassistenter, tandplejere, specialtandlæger, tandkirurg sterilassistenter m.m.

Som Invisalign-patient møder du vores dedikerede Invisalign-team og får tilknyttet din egen faste specialist gennem hele forløbet.

invisalign-behandler

Søren Sehested

Ansvarshavende tandlæge

invisalign-behandler

Katrine Stru

Ledende Invisalign-ekspert

invisalign-behandler

Mie Riis

Invisalign-ekspert

invisalign-behandler

Camilla Christophersen

Invisalign-ekspert

Kom med indenfor
på vores klinik i Illum:

Fordelen ved at have eget udstyr!

Den absolut væsentligste fordel – i vores optik – er at vi kan garantere kvaliteten og en 100% steril proces, gennem hele forløbet.

At det så samtidig går hurtigere og bliver billigere (for dig) er en dejlig bonus.

Brug for en rundvisning?

Når du kommer som ny patient, kan det være svært at vurdere kvaliteten. Derfor tilbyder vi dig gerne en lille rundvisning på klinikken, hvor vi fortæller om vores udstyr, processer og hvad vi gør for at kvaliteten altid er 100% i top.

Det vigtigste for os er, at du føler dig helt tryg og er sikker på, at vi tager os godt af dig!

Vores klinikkker

Vores klinikkker

Tandlægerne ved Storkespringvandet
Østergade 52, 1100 København
69 89 61 69
info@tvstork.dk
www.tvstork.dk

Tandlægerne på Østerbro
Strandvejen 32D, 2100 København Ø
88 16 96 96
info@tpobro.dk
www.tpobro.dk

Tandlægerne på Frederiksberg
Vi har samlet vores Invisalign-team på vores to andre kliniker
Smallegade 45, 2000 Frederiksberg
38 87 99 19
info@tpfrb.dk
www.tpfrb.dk

Få tilsendt vores gratis brochure om Invisalign!

Vi har samlet alt den nødvendige viden, i en overskuelig brochure,
som vi rigtig gerne vil sende dig på email.

Gratis brochure

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.