Gratis forundersøgelse

 
Det koster dig ikke en krone, at finde ud af om Invisalign er den rette behandling til dig!

Book tid på en af vores klinikker og lad en af vores Invisalign-specialister give dig en gratis og uforpligtende vurdering og prisoverslag.

Gratis forundersøgelse

Det koster dig ikke en krone, at finde ud af om Invisalign er den rette behandling til dig!

Vores klinikker i København har altid tid til at se dig til en gratis undersøgelse

 

Vores to klinikker; Tandlægerne På Østerbro & Tandlægerne på Frederiksberg, er begge udstyret med 3D scannere til at kunne lave Invisalign-undersøgelser.

Udfyld formularen herunder, så ringer eller skriver vi til dig og aftaler en tid:

Det er naturligvis helt uforpligtende at komme til forundersøgelse hos os.
Du kan stille alle de spørgsmål du vil til undersøgelsen og er naturligvis også velkommen til at ringe efterfølgende, hvis du har yderligere spørgsmål om Invisalign.

Vores klinikker.

Bag BetterSmile står 3 af Københavns største tandlægeklinikker. Vi er 100+ tandlæger, klinikassistenter, tandplejere, specialtandlæger, sterilassistenter m.m.

Vi går alle op i kvalitet og at vores arbejde skal give patienterne en fantastisk oplevelse. Du er også velkommen hos os som Invisalign-patient, selvom du har din egen tandlæge til det almindelige årlige eftersyn

Tandlægerne på Østerbro

Tandlægerne på Østerbro er blandt de billigste i København, på trods af at vi benytter de bedste materialer og udstyr, som findes på markedet. Klinikken er beliggende på Strandvejen, tæt på Hellerup – og tager imod patienter fra hele København og Sjælland.

Vi har gode parkeringsforhold, bus 1A stopper 2 meter fra døren og det er kun en kort gå-tur fra Svanemøllen St.

Tandlægerne på Frederiksberg

Hos Tandlægerne på Frederiksberg er vi yderst opmærksomme på, hvor svært det kan være at lægge sig i tandlægestolen. En væsentlig faktor der kan medvirke til at gøre tandlægebesøget til en god oplevelse, er at vide at behandlingen kan foregå helt uden smerter.

Vi har netop udvidet med 25 nye kollegaer, så var har mulighed for at tage dig ind helt uden ventetid.

Der er 2 timers gratis parkering på gaden og vi er kun en kort gå-tur Frederiksberg Metro og bus 9A og 4A.

Tandlægerne ved Storkespringvandet

Tandlægerne ved Storkespringvandet er en helt ny og eksklusiv klinik i ILLUM i centrum af København. Du finder det nyeste udstyr på klinikken og alle detaljer er fokuseret på at du får et godt besøg der ikke minder om en klassisk tandlæge

Med en central placering blot 60 meter fra Gl. Strand Metro – og – 700 meter fra Nørreport Station og Kgs. Nytorv, er det let at komme til os med offentlig transport.

God service er vores DNA

Ethvert besøg hos tandlægen skal være en god oplevelse. Derfor har vi også prioriteret de fysiske rammer – bl.a. med god kaffe og the, mens du venter – og naturligvis nye blade og magasiner.

Hvert klinikrum er udstyret med Sonos-anlæg, hvor du kan få lov at få din egen musik på og vi har store skærme hvor tandlægen let kan vise dig hvad han er i gang med at lave i munden på dig.

Vores Invisalign-team

Vi er 100+ tandlæger, klinikassistenter, tandplejere, specialtandlæger, tandkirurg sterilassistenter m.m., men som Invisalign-patient møder du kun vores dedikerede Invisalign-team og får tilknyttet din egen faste specialist gennem hele forløbet.

Søren Sehested

Overordnet tandlæge

Katrine Stru

Ledende Invisalign-ekspert

Anne Mette Søgaard

Invisalign-ekspert

Sofie Pil Madsen

Invisalign-ekspert

Maja Hjorth

Invisalign-ekspert

Kom med indenfor på vores klinik på Østerbro:

Få tilsendt vores gratis brochure om Invisalign!

Vi har samlet alt den nødvendige viden, i en overskuelig brochure
som vi rigtig gerne vil sende dig på email.

Få tilsendt vores gratis brochure om Invisalign!

Vi har samlet alt den nødvendige viden, i en overskuelig brochure som vi rigtig gerne vil sende dig på email.